Woensdrechtse Wielerzomer gaat ook in 2021 door

17 augustus 2021

Na het succes van de Wielerzomer 2020 krijgt de Woensdrechtse Wielerzomer dit jaar een vervolg. Het initiatief komt van de wielercomités van Huijbergen en Hoogerheide. Met medewerking van de KNWU en de Gemeente Woensdrecht is het gelukt om in alle kernen weer een wielerronde te organiseren.

 

Door het bundelen van krachten blijkt het mogelijk om in de hele gemeente weer koers te kunnen laten zien. Het enthousiasme bij de wielerliefhebbers en sponsoren is groot. Maar het meest verheugd zijn wel de renners, zij kunnen weer hun geliefde sport beoefenen. Naar verwachting zal het daarom ook storm lopen met inschrijvingen. Jeroen van Wezel, secretaris van Wielercomité Huijbergen denkt dat alle categorieën overvol zullen zijn: “We verwachten bij de elite/beloften/amateurs volle pelotons aan het vertrek. Daarnaast wordt er in alle wedstrijden startgelegenheid geboden voor de nieuwelingen en junioren. We verheugen ons op de renners die door de dorpen zullen rijden”.

 

De organisatie verwacht veel spektakel, want er wordt in 5 wedstrijden bij de elite/beloften renners gestreden om het Gemeente Woensdrecht klassement, een klassement met een heuse “”Woensdrecht leiderstrui” en waaraan mooie geldprijzen zijn verbonden.

 

De organisatie heeft er voor gekozen om 5 weken achter elkaar (m.u.v. 18 september Wielerronde van Oud Vossemeer) de wedstrijden te organiseren. Alle info op www.vriendenvandekoers.nl en op www.wchuijbergen.nl

 

Programma Woensdrechtse Wielerzomer 2021

 

4 september Woensdrecht

 

11 september Ossendrecht

 

25 september Putte

 

2 oktober Hoogerheide

 

10 oktober Huijbergen