Ryan Kamp verlengt contract bij Pauwels Sauzen – Bingoal

20 april 2021

Europees kampioen veldrijden bij de beloften Ryan Kamp uit Raamsdonksveer heeftzijn overeenkomst bij het veldritteam van Pauwels Sauzen – Bingoal verlengd tot eind 2023.

 

De Brabander finishte afgelopen winter maar liefst tienmaal in de top tien tussen de mondiale toppers bij de elite. In eigen regio in Rosmalen verlengde hij tussendoor ook zijn Europese titel bij de renners onder de 23 jaar. Dat boerenjaar ziet Ryan nu beloond met een verlengd profcontract, tot eind 2023.

Ryan Kamp: “Ik voel me op mijn plaats bij Pauwels Sauzen – Bingoal. Het klikt heel goed met de teamleiding, en het is fijn dat ik nog niet echt druk op mijn schouders krijg. Ik kan zonder stress verder werken aan mijn ontwikkeling, terwijl de kopmannen de druk voor me wegnemen. Vorig seizoen vielen verschillende profwedstrijden zo goed mee dat ik ook komende winter voornamelijk bij de elite zal rijden. Dat lijkt me het beste voor mijn ontwikkeling als renner. De Wereldbeker en kampioenschappen rijd ik waarschijnlijk wel nog bij de U23.”