Mathieu Hermans Kleppertocht wordt gpx-ride in 2021

10 april 2021

De Mathieu Hermans Kleppertocht kan dit jaar door Corona opnieuw niet als toertocht worden gehouden. Maar in overleg met de gemeente Dongen is besloten dat wielerliefhebbers wel de GPX-route kunnen rijden. Deze tocht kunnen zij op eigen gelegenheid rijden volgens de geldende coronamaatregelen. Voor nu betekent dat: in tweetallen.

 

 

 

De organisatie gaat een 45- en 90-km route aanbieden. De 90km-route zal van Dongen via Waspik en Heusden naar Vlijmen leiden en via Loon op Zand weer terug. De route is echter op elk punt te beginnen. Je hoeft dus niet eerst naar Dongen te komen om de route te kunnen starten. Ditzelfde geldt voor de 45km-route die dezelfde kant op gaat, via Waspik en Sprang-Capelle.

In Dongen is er op zondag 18 april de gelegenheid om een koffie-to-go te nuttigen. De GPX-file is uiteraard ook nog op een later moment te gebruiken.

Voor de GPX-file wordt een kleine bijdrage van €7,50 gevraagd. Hiervoor zult u een betaalverzoek ontvangen. Inschrijven kan via onderstaande link. De opbrengst gaat naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje.