Team Jumbo-Visma Academy houdt webinars

10 januari 2021

Team Jumbo-Visma Academy houdt in januari twee webinars die bedoeld zijn voor iedereen die actief betrokken is in de wielersport, bijvoorbeeld als renner, coach, ploegleider of bestuurslid.  

 

In januari worden de volgende twee webinars gegeven:

Best practices wielerverenigingen
Tijdens dit webinar komen een aantal succesvolle (verenigings)initiatieven aan bod. Zo spreken wij met TWC Maaslandster Zuid-Limburg over ons partnerschap en welke resultaten dat tot nu heeft opgeleverd. Met Wielervereniging Eemland spreken we over hun laagdrempelige verenigingsstructuur dat de afgelopen jaren heeft geleid tot een ledengroei binnen de categorieën Nieuwelingen en Junioren. Ook spreken we over ‘DE KOERS op zondagmorgen’. Een succesvol, laagdrempelig wedstrijdconcept in Noord-Nederland.

Datum: vrijdag 15 januari 2021 – 19.30 uur

Inschrijving open tot en met: donderdag 14 januari 2021

Communicatie binnen een wielervereniging
Tijdens dit webinar spreken we met Roan Bezemer en Willem Bok over het belang van goede communicatie binnen een wielervereniging. Roan is social media manager bij digitaal sportmarketingbureau TDE en Willem Bok is communicatiemedewerker bij Team Jumbo-Visma. Dit interactieve webinar geeft je eenvoudige tools waarmee je direct aan de slag kunt om de communicatie van jouw wielervereniging te verbeteren.

Datum: vrijdag 22 januari 2021 – 19.30 uur

Inschrijving open tot en met: donderdag 21 januari 2021

 

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://www.teamjumbovisma.nl/team-jumbo-visma-academy-webinars/