NK veldrijden voor jeugd naar Alphen

2 december 2020

Het Nederlands Kampioenschap veldrijden voor de Jeugd vindt op zaterdag 6 en zondag 7 februari plaats in Alphen (NB). Pavé76 nam de organisatie over van de WTC Woerden die als gevolg van de onzekerheid rond de coronaontwikkelingen het evenement terug gaf.

De organisatie laat weten trots te zijn op het mogen organiseren van het NK Veldrijden voor de jeugdcategorieën 1 tot en met 7 . “In een jaar waar de competities voor jeugdrenners op de weg, baan en ook in het veld bijna overal zijn afgelast is het vooruitzicht van een NK van cruciaal belang voor deze generatie veldrijders en veldrijdsters. Pavé76 zet zich al jaren in om het jeugdwielrennen te promoten. Op recreatieterrein ’T Zand organiseert Pavé76 al langer een jeugdveldrit. Deze kon dit jaar geen doorgang vinden dus werd de kans om het NK voor deze categorieën te organiseren met beide handen aangegrepen.”

 

Het recreatieterrein rondom de grote vijver biedt alle mogelijkheden om voor alle categorieën een mooi en competitief parcours uit te zetten. Bovendien is er meer dan voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te kunnen houden.