Spaans-Nederlands Wielerwoordenboek gepresenteerd

Het Instituto Cervantes Utrecht heeft in samenwerking met La Vuelta en het lokale organisatiecomité van La Vuelta Holanda een “Spaans- Nederlands Wielerwoordenboek” gemaakt

 

Het woordenboek was een van de projecten in het kader van de start van de Vuelta 20 vanuit Nederland (Utrecht en Noord-Brabant).

 

Het is een handboek voor Spaanse wielerliefhebbers wanneer ze Nederland bezoeken en natuurlijk voor Nederlandse fans die naar Spanje komen voor de Vuelta of een vakantie in ons land – of Latijns-Amerika!- om te genieten van deze sport. Op dit moment alleen in digitale vorm, bevat het boek een nuttige, praktische woordenlijst, met illustraties die het aantrekkelijk en leuk maken om te gebruiken.

 

Het Instituto Cervantes is aanwezig in 45 landen op vijf continenten om het onderwijs en de studie van de Spaanse taal te bevorderen en bij te dragen aan de verspreiding van de Spaanstalige cultuur over de hele wereld. “Tussen al die gestrande projecten zijn we vooral heel tevreden dat het gelukt is om het te maken, dankzij de steun van La Vuelta en La Vuelta Holanda. Dit boek zal worden geactualiseerd en geperfectioneerd en er zal uiteindelijk zeker een papieren uitgave komen”, aldus Pilar Tena, directeur van het Instituto Cervantes Utrecht.

 

Bekijk hieronder de online versie van het Spaans-Nederlands Wielerwoordenboek.

https://online.flippingbook.com/view/179687/