Lars Boom aan slag bij team Marianne Vos

23 juni 2020

“Ik voel me in de eerste plaats nog altijd wielrenner. Maar ik ben tegelijkertijd bezig met mijn toekomst. Daarin wil ik absoluut van betekenis blijven voor de wielersport. Met mijn ervaring en interesse voor materiaal en techniek denk ik van meerwaarde te kunnen zijn voor het peloton”, aldus Boom.

“De ‘move’ naar de functie van performancemanager kwam in een stroomversnelling toen ik met CCC-Liv in contact kwam en hoorde over de voorbereidingen op de eerste Parijs-Roubaix voor vrouwen. Dat is en blijft mijn favoriete terrein. De ambitie van het team sprak mij daarbij aan.”

 

Teameigenaar Eric van den Boom: “Lars Boom treedt voor langere tijd aan als performancemanager. Hij zal vooral zijn ervaring en aanstekelijke materiaalpassie op onze rensters overbrengen. Met daadkrachtige partners als Liv en CADEX liggen er bovendien veel mogelijkheden om nieuw materiaal te finetunen. Lars is een versterking en verrijking van het team. Tegelijkertijd blijft performancemanager Hidde Bekhuis bij ons aan boord. Hij heeft bewezen over een zeer brede, sterke wetenschappelijke basis te beschikken. In combinatie met Lars’ praktijkervaring moet ons dat nog verder brengen. Niet alleen in de komende maanden, maar ook in de toekomst.”