Voetbalclub NAC Breda lanceert wielershirt

Supportersclub Samen voor NAC en de Gemeente Breda hebben de handen ineen geslagen en brengen een uniek NAC-wielershirt op de markt. Het shirt is op dinsdag 9 juni in de voorverkoop gegaan in de online NAC Fanshop. Met de opbrengsten gaan beide partijen, in samenwerking met diverse supportersgeledingen en NAC, meer sfeer creëren rondom het Rat Verlegh Stadion buiten de wedstrijddagen.

 

Met de start van de Vuelta 2020 in het vooruitzicht, die plaats zou vinden in Breda, hadden Samen voor NAC met de Gemeente Breda de ambitie om samen twee wielershirts op de markt te brengen. Door de huidige situatie is de start van de Vuelta in Nederland echter komen te vervallen en is er besloten volle bak in te zetten op een van de twee shirts: het geel-zwarte NAC-wielertricot.

 

In het design komen een paar mooie Bredase elementen terug. Zo vind je op de mouwen een silhouet van de Grote Kerk en het ‘Breda brengt het samen’ logo, wat duidt op de verbondenheid van Breda en deze bijzondere samenwerking met de Gemeente Breda. In een diagonale baan achterop het shirt staat de bekende NAC-kreet “Wij gaan niet opzij”, een ludieke knipoog naar het imago dat wielrenners hebben op de openbare weg. Verder zijn ook de drie kruizen van Breda en het NAC-logo op het fietsshirt aanwezig.Het wielershirt is voor €49,99 te verkrijgen in de officiële online NAC Fanshop.