Team Jumbo-Visma Academy Zwift Race krijgt vervolg

Na een succesvolle eerste editie organiseert Team Jumbo-Visma Academy op zaterdag 6 juni en zaterdag 4 juli wederom Academy Zwift Races. Schrijf je gratis in en daag je trainingsmaatjes uit om ook deel te nemen!

 

Momenteel is het niet mogelijk om buiten tegen elkaar te koersen, dus grijp je kans om virtueel te racen. De diverse races vinden na elkaar plaats en worden verreden in het online trainingsprogramma Zwift. De wedstrijdindeling wordt gemaakt op basis van de leeftijd van de inschrijvers.

 

Het Jumbo-Visma Development Team is ook vertegenwoordigd. Stel tijdens de race vragen via de chatfunctie in Zwift en koers samen met een van onze renners uit de opleidingsploeg. Durf jij de uitdaging aan te gaan? De inschrijving voor de Academy Zwift Race op zaterdag 6 juni is open tot en met dinsdag 26 mei. Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Academy Zwift Race op zaterdag 4 juli.

 

De winnaars van de races op zaterdag 6 juni ontvangen een Team Jumbo-Visma bidon, gesigneerd door Tom Dumoulin. Ook de deelnemer die tijdens een van de races de leukste foto of video plaatst op social media met #SamenOverwinnen en Team Jumbo-Visma Academy tagt, ontvangt een gesigneerde bidon.

 

Om deel te nemen aan de Academy Zwift Race dien je in het bezit te zijn van een Zwift account en een indoor trainer die je kunt koppelen met Zwift.