Inschrijving Ploegentijdrit Gilze geopend

15 maart 2020

Ondanks de verwarrende realiteit waarin evenementen en ook vele wielerwedstrijden worden geannuleerd, kondigt Stichting Wielerweekend Gilze graag aan dat de inschrijving voor de Ploegentijdrit Gilze officieel is geopend.

 

De organisatie hoopt dat op 27 juni de wereld er een stuk zonniger uitziet en dat de ploegentijdrit door kan gaan.

 

De Ploegentijdrit Gilze is speciaal bedoeld voor recreanten- en bedrijventeams, met of zonder wedstrijdervaring. Maar ook officiële wedstrijdteams die in het bezit zijn van een licentie van de KNWU of andere wielerbond, zijn van harte welkom. Voor beide categorieën zal aan het eind van de wedstrijddag een klassement worden opgemaakt met een onderscheid tussen dames- en herenploegen.

 

Eenmaal opgesteld op het grote startpodium, wacht een selectief parcours (25 km) door het centrum en het mooie buitengebied van Gilze. En zoals je van een Brabants dorp mag verwachten, is het na afloop goed toeven op het sfeervolle horecaplein bij start en finish.

 

De veelzijdigheid, het laagdrempelige karakter en de professionele entourage maken het evenement bijzonder. Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de grootste en leukste ploegentijdrit van Nederland. Meer weten? Neem gerust eens een kijkje op www.wielerweekendgilze.nl.