Trainingskoersen BWF in Breda

De trainingskoersen van de Brabantse Wielerfederatie komen er weer aan. Op 4 zondagen, van 1 t/m 22 maart, om 10.30/12.00 uur, wordt er gekoerst op het vertrouwde Moleneind te Breda. Hier kort wat relevante informatie:

 

De permanance is gevestigd in in ”UTS van den Berg verhuizingen’‘.  

Bij je eerste deelname dien je het ”inschrijfformulier” in te vullen (dat doe je eenmaal en dit geldt voor al je deelnames).

Deelname is op eigen risico. Van toepassing is het BWF wedstrijdreglement 2020, dat je op deze site vindt (de artikelen 4 en 9 t/m 22). 

In trainingskoersen zijn alle licenties toegelaten en wordt gereden op leeftijd (50+ en 50-). Ook niet-licentiehouders kunnen deelnemen. Trainingswedstrijden zijn de enige wedstrijden bij de BWF waar elite en beloften ook zijn toegestaan. 

Dames starten in de 50+ startgroep, om 10.30 uur. 

Deelname kost 5 euro per wedstrijd. Zorg voor gepaste betaling!

Per wedstrijd krijg je opnieuw een rugnummer. Daarvoor wordt geen borg betaald, maar deze dient na de wedstrijd wel (schoon) te worden ingeleverd. 

In iedere wedstrijd wordt het podium gehuldigd met bloemen. Er is in trainingskoersen geen prijzengeld. 

Hoofdsponsor van deze trainingscompetitie is ”Ricoh Document Center West-Brabant”, gevestigd aan de Takkebijsters 57a.

Er wordt over de 4 wedstrijden een klassement bijgehouden. Voor de eindwinnaars in de 50+ en 50- is er een prijzenpakket van Ricoh Document Center West-Brabant (goody-bag : handdoek, bidon en een mooi Ricoh fietstenue).