Nieuwe sponsor voor Holland Cup

17 februari 2020

ROMFIX uit Sprundel heeft zich voor drie jaar verbonden als sponsor van de Holland Cup. De komst van dit jonge, snelgroeiende bedrijf uit Sprundel  is het begin van een samenwerking tussen aanleggers en gebruikers van de buitenruimte. De Holland Cup en ROMFIX® tekenden voor een driejarige samenwerking.

 

“We zijn erg blij met ROMFIX als premium sponsor. Hun werkgebied is de omgeving waarin wij wedstrijden organiseren, en hebben dezelfde ondernemende ambitie. Een prachtige match”, zegt Peter Korsmit, secretaris van de Holland Cup.

 

Ook Paul van Riel, Directeur van ROMFIX, verheugt zich op de samenwerking: “De Holland Cup neemt veel initiatief om doorbrekend wielertalent zichtbaar te maken en een kwaliteitsstandaard voor wielrerwedstrijden op te bouwen. ROMFIX is, als bedrijf, ook zo’n doorbrekend supertalent. Ons bereik groeit in Nederland, en wielerkoersen gaan precies over de straten, wegen en openbare ruimte die wij verbeteren met onze producten. Ik zie die camera al gaan, van de leider in de Holland Cup naar zijn wielen die rijden over ons systeem”.

 

ROMFIX is een innovatieve en duurzame oplossing voor alle soorten onkruidvrije bestratingen. Het systeem voorkomt de groei van onkruid tussen het straatwerk, vermindert de kans op verzakking én heeft een sterk waterbergend vermogen.

 

De Holland Cup is een samenwerkingsverband van de Nederlandse UCI 1.2-wedstrijden Dorpen Omloop (8 maart), Arno Wallaard Memorial (18 april), Ronde van Overijssel (2 mei) en Midden-Brabant Poort Omloop (28 juni).