Zege voor Van Dijke in Valkenswaard

24 november 2019

De Beukers Autoschade veldrit in Valkenswaard is bij de elite/beloften gewonnen door Koen van Dijke. De renner uit Baarle-Nassau haalde het voor Kelvin Bakx en Klaas Groenen. Mart Muskens eindigde als zesde, terwijl Koen van Helvoirt als zevende over de meet kwam.

 

Junior-vrouw Fem van Empel toonde zich de beste in de vrouwenwedstrijd. Zij bleef zelfs de winnares bij de vrouwen Evy Kuijpers voor. Maaike de Heij en Lorena Wiebes werden tweede en derde bij de vrouwen. Isa Nomden en Ilse Pluimers werden tweede en derde bij de junior-vrouwen. Hier was er een vierde plek voor Senne Knaven en een zevende plek voor Lisa van Helvoirt. In de vrouwenwedstrijd kwam Femke Gerritse uit Rosmalen als vijfde over de meet.

 

Mirre Knaven ging er solo met de winst vandoor bij de nieuweling-meisjes. Zij haalde het voor Julia Kopecky en Lauren Molengraaf. Britt Kerste eindigde als vijfde en Pem Hoefmans werd negende.

 

De juniorenwedstrijd eindigde in een zege voor Lucas Jansen, die het haalde voor Jesse Kramer. Tom Schellekens mocht als derde mee op het podium, terwijl Mat van Gorp als vierde eindigde.

 

Bij de nieuwelingen toonde David Haverdings zich de beste, voor Jelte Jochems en Menno Huizing. Erik Dekker won de wedstrijd voor masters. Hij troefde Maikel Govaarts af in de eindsprint. Micha de Vries mocht als derde mee op het podium.

 

De wedstrijd voor amateur werd gewonnen door Bart de Veer, die Dennis van de Kruisweg en Raymond van de Kruisweg wist voor te blijven.