Kelvin Bakx sterkste in Lieshout

Veldrijder Kelvin Bakx uit Bergen op Zoom heeft de 40e Bavaria veldrit van Lieshout bij de elite/beloften en amateurs/sportklasse gewonnen. Hij kroonde zich tevens tot regiokampioen van Zuid-Nederland.

 

Bakx had op de finishlijn een ruime voorsprong op Gert-Jan Bosman. Klaas Groenen uit Boxtel eindigde als derde. Mart Muskens werd vijfde, Noah Vreeswijk zesde en Koen van Helvoirt negende.

 

Leonie Bentveld ging er met de winst vandoor bij de vrouwen. Zij haalde het voor Evy Kuijpers en Ilse Pluimers. Senne Knaven en Fem van Empel maakten de top vijf compleet. Lisa van Helvoirt werd achtste. Britt Kerste was de beste bij de nieuweling-meisjes. Zij haalde het voor Mirre Knaven en Britt de Grave.

 

De wedstrijd voor junioren werd gewonnen door Jordi van Heijst, die het haalde voor Pepijn Reinderink en Jesse Kramer. Yanick de Vos werd vijfde, Tom Schellekens negende en Mika Sardina tiende.

 

Bij de nieuwelingen won Juul Nagengast, voor Jelte Jochems en Bjorn Koster. Jari Prins werd zesde en Guus van den Eijnden negende.

 

De winst bij de masters ging naar Erik Dekker, die het haalde voor Freek de Jong en Patrick Somsen. Micha de Vries en Maikel Govaarts eindigden respectievelijk als vierde en vijfde.(Foto’s: Lieshoutse Wielrenners)