Stoempen en Wegkletsen

14 maart 2018

In Het Turfschip Etten-Leur wordt op 14 maart het wielernetwerkevent 'Stoempen en Wegkletsen' gehouden. In het wielrennen heb je kopmannen, waterdragers en meesterknechten. Soms moet je linkeballen, dan weer en bloc rijden of door de wind boren. 

 

 

 

Slim samenwerken en focus zijn nodig om de palmares te kunnen aanvullen. Als wielerliefhebber herken je dit onmiddellijk. Maar ook als ondernemer. De sport en het ondernemen kennen veel parallellen. Wat is er mooier dan een avond met ondernemende wielerfans en wielerminnende ondernemers? 

Laurens Jan Stam praat met oud-wielrenner Gert Jakobs over de pieken en dalen in zijn carrière, de angst om te vallen, wat het geheim is van dalen en waarom wielrenners vaak nog een oorring hebben. Met muziek van Bert Reijlink en Gerts smeuïge verhalen krijg je een onvergetelijk inkijkje in het wielerpeloton. 

Bereid je voor op het nieuwe wielerseizoen: de laatste voedingtrends, de nieuwste fietsmodellen en wielerclinics. Tussendoor heb je volop tijd om te netwerken met andere ondernemers en fietsers. Uiteraard is Gert Jakobs ook nog aanwezig om vragen te beantwoorden. (Foto: www.wielerevent.nl)