IJzersterk veld in De Draai

Met het aantrekken van Mike Teunissen heeft de organisatie van De Draai het rennersveld voor maandag 4 augustus compleet.

 

Teunissen won de eerste etappe van de Ronde van Frankrijk 2019 in Brussel. Daarmee werd hij de eerste Nederlandse geletruidrager na Erik Breukink in 1989. Na de ploegentijdrit op de tweede dag van de Ronde behield Teunissen de gele trui.

 

Naast Teunissen komen ook het Nederlands grootste wielertalent Mathieu van der Poel en topsprinters Caleb Ewan en Dylan Groenewegen aan de start in De Draai. Andere bekende namen zijn David van der Poel, Sjoerd van Ginneken, Boy van Poppel, Marco Minnaard, Wesley Kreder, Maarten van Trijp, Moreno Hofland, Sebastian Langeveld en Jasper De Buyst.

 

Bij de vrouwen komen onder meer Annemiek van Vleuten, Floortje Mackaij, Ellen van Dijk, Jip van den Bos, Pauliena Rooijakkers, Thalita de Jong, Puck Moonen, Lorena Wiebes, Lucinda Brand, Liane Lippert, Nina Kessler, Eva Buurman, Jeanne Korevaar, Inge van der Heijden en Monique van de Ree aan de start.