Mooie winnaars bij BWF in Rijsbergen

Op een mooi parcours van 5.200 meter werd afgelopen zondag de BWF-koers in Rijsbergen Pannenhoef verreden. De volgende vier renners maakten het zegegebaar: Kees van de Sande (50+), Annick van Leuven (dames), Bas van Gestel (50-) en Tom van den Borne (amateurs).  

 

 

Bij de 50+ trok Kees van de Sande in een spannende slotronde de winst naar zich toe, voor Tony Verschuuren en Guido Vermeiren. Annick van Leuven toonde zich de snelste bij de vrouwen, voor Chantal Verstraten en Bianca van den Belt. 

Een kopgroep van vijf renners met Bas van Gestel, Tom Nelen, Ben Coremans, Tom van de Peer en Hans van den Bogaert leek voor de winst te mogen gaan strijden bij de 50-, maar in de laatste ronde staken toch nog enkele renners over vanuit het peloton naar de kopgroep. In de sprint ging de winst naar Bas van Gestel, die Tom van Peer en Tom Nelen mee op het podium kreeg. 

Bij de amateurs eindigde de koers in een massasprint. Die werd duidelijk gewonnen door Tom van den Borne, die het haalde voor zijn broer Willem. Wim van Roey eindigde op de derde plaats.