Sterke winnaars bij BWF in Schijf

John de Leeuw (50+), Tom Nelen (50-) en Jurgen Verbocht (amateurs) zijn de winnaars geworden van de BWF-koers in Schijf.

 

 

 

 

 

 

Bij de 50+ wisten vier renners elkaar te vinden in een kopgroep. Dat waren initiatiefnemer John de Leeuw, die als sterke kompanen Johan Pemen, Kees van de Sande en Peter de Koning mee kreeg. De kopgroep bleef ook in de laatste ronde samen. Pemen trok de sprint aan. De rappere De Leeuw kwam vervolgens uit het wiel en klopte Pemen. De Koning pakte de derde plaats. In de aparte klasse 60+ won Christiaan Geerts (15e in de wedstrijd), voor Dick van Loon en Rene Haast.

 

In de categorie 50- wisten eveneens vier renners te ontsnappen. Dit waren Tom Nelen, Kevin van den Broeck, Bart van Looveren en Kris Herremans. Uiteindelijk zou een sprint uitsluitsel geven. Nelen toonde zich hierin de sterkste en won de 50- koers voor Van Looveren (2) en Van den Broeck (3) en Herremans (4).

 

Bij de amateurs wist Jurgen Verbocht zich in de laatste ronde te ontdoen van zijn medevluchter Ben Oudermans. Daarachter kwam Jelle Veraart als derde over de meet, voor Joeri Lambrechts en Ferry de Ruiter. (Foto: www.brabantsewielerfederatie.nl)