Veel West-Brabantse medailles bij NK veldrijden jeugd

Bij het NK veldrijden voor jeugd in Helmond mochten diverse Brabantse renners na afloop plaatsnemen op het podium. Levy Vermunt van WV Breda greep de winst in categorie 1 bij de jongens. Hij verwees Jens Thissen van TWC De Kempen en Levi van der Kaa van Team Brabant 2000 naar het zilver en brons.

In categorie 2 ging Gijs van den Biggelaar van WV Breda er met de titel vandoor. Hij haalde het voor zijn clubgenoot Raf Bastiaanssen en Beer van Beurden van TWC De Kempen.

Thuisrijder Kai van Hoof van RTC Buitenlust toonde zich de sterkste in categorie 3. Bart Huijbregts (WV Breda) werd tweede en Teun van Beurden (TWC De Kempen) derde.

Guus van den Eijnden van RTC Buitenlust wist in categorie 7 een zilveren medaille te pakken achter Jelte Jochems. Christian van Rees werd derde.

Ook bij de meisjes waren er diverse Brabantse medailles. Jules van den Hoogen van TWC De Kempen won het rood-wit-blauw bij de meisjes 8 jaar. Zij bleef Nienke Bennis en Rose Vermij voor.

Damy van den Bogaard van RTC Buitenlust greep het goud in categorie 3, voor Nynke Jochems en Nicole van Sighem (WV Breda).

In categorie 4 was er een zilveren plak voor Noï Moes van TWC Pijnenburg. Zij moest enkel Maureen Abma voor laten gaan. Hannah Kiers werd derde.

Fee Knaven (WV Breda) won de Nederlandse titel in categorie 5. Zij kreeg Puck Langenbarg en Roxanne Takken naast zich op het podium.