Wielrennen ontmoet theater tijdens voorstelling 'Kasseien' in Bavel

18 oktober 2018

Ben jij wielerliefhebber en houd je van theater en entertainment? Dan is de theatervoorstelling 'Kasseien' echt iets voor jou. Deze toneelbewerking van de gelijknamige roman van John van Ierland wordt zaterdag 27 oktober 2018 opgevoerd in Bavel.  

John van Ierland brengt zijn roman ‘Kasseien’ tot leven in samenwerking met een professionele cast. Met medewerking van bekende wielerprominenten, onder wie Johan van der Velde en Jacques Hanegraaf, is dit een unieke voorstelling.  

'Kasseien' is een mix van vertellingen, live muziek, zang, sport, toneel, fotografie, film en licht. De apotheose van de voorstelling vindt plaats op de bekende stenen van de grootse wedstrijd Parijs-Roubaix. Een compleet nieuwe wielertheaterspecial vol extra beleving en grote namen, met beelden van het Bavels Spektakel en natuurlijk mooie wielerbieren op de tap. 

Aansluitend aan het theater vindt in het wielercafé de ‘Open Brabantse wielerquiz’ plaats onder leiding van John van Ierland, met aan zijn zijde grote wielerprominenten. Zij dagen je uit met vragen over onder meer bekende Brabantse wielrenners. Doe mee en ga voor één van de vele schitterende prijzen. 

De voorstelling ‘Kasseien’ vindt plaats op zaterdag 27 oktober 2018 om 20.00 uur in Café-Zalencentrum de Tussenpauz, Kerkstraat 10 te Bavel. Entreekaarten kosten 15 euro. Iedere tiende kaart is gratis! Kaartjes zijn verkrijgbaar bij groentewinkel Komkommerin en Café-Zalencentrum De Tussenpauz in Bavel. Of stuur een mail naar wielertheaterbavel@gmail.com.