Jos Koop wint Hart van Oosterhout

24 september 2018

De 6e editie van het Hart van Oosterhout voor elite/beloften is een prooi geworden voor Jos Koop. De coureur uit Eindhoven haalde het voor Raymond Kreder en Koen van de Klundert. Eerstejaars belofte Robin Blummel (Sint-Michielsgestel) kwam als vierde over de meet, voor Steven Stekenes.  

 

De koers voor nieuwelingen werd gewonnen door Nederlands kampioen Wouter van de Weerdhof. Hij kwam solo over de meet voor Marijn Maas en Mike Bronswijk. Mathijs de Kok (Steenbergen) werd achtste, Stijn Hanegraaf (Heeswijk-Dinther) negende en Roan Konings (Oudenbosch) tiende. 

Bij de amateurs/sportklasse mocht Tom de Vreede de zegebloemen in ontvangst nemen. Hijrekende af met zijn vluchtmakkers Elias de Bruijne en Geert Zaal. Stefan Laurijssen (Oud-Gastel) werd zesde en Bram Dissel (Tilburg) zevende. 

Daan Hoeks won de wedstrijd voor junioren, voor Arjan Poleij en Jochem Kerckhaert, terwijl Ingrit Verhoeff zich de snelste toonde in koers voor junior-vrouwen en nieuweling-meisjes. Zij haalde het voor Rosalie van der Wolf en Rosan Koper. 

De funklasse koers ging naar Francois Nooten, die Danny Langenberg en Rhys Bickers mee op het podium kreeg. (Foto: Kempenfoto.nl)