Veel belangstelling voor Hart van Oosterhout

De 6e editie van het Hart van Oosterhout heeft in alle categorieën een mooi deelnemersveld aan de start. De wielerdag begint al om 9.30 uur met een koers voor nieuwelingen. Ook een aantal jeugdrenners uit categorie 7 zal aan deze wedstrijd deelnemen.

 

 

 

De junioren komen om 12.00 uur in actie, waarna om 13.30 uur de junior-vrouwen en 

nieuweling-meisjes van start gaan met onder meer Gaby Gieskens, Ingrit Verhoeff en 

Rosalie van der Wolf, Daniek Hengeveld en Mickey Nijkamp aan de start. 

 

De wielerdag wordt om 14.30 afgesloten met de wedstrijd voor elite/beloften. Bekende 

namen in deze koers zijn onder meer Hans Dekkers, Koos-Jeroen Kers, Robert Berk, Jos 

Koop, Raymond Kreder en Jordi van Loon.

Bekende namen op de deelnemerslijst zijn onder meer Moreno Tak, Marijn Maas, Stijn Hanegraaf, Tijn Louwerensen, Roan Konings, Jaap Roelen, Mathijs de Kok en Nederlands kampioen Wouter van de Weerdhof. 

Om 10.30 uur is het de beurt aan de amateurs, met onder andere Erik Dekker, Jeroen Rombouts, Stefan Laurijssen, Bram Dissel, Gijsbert Nieuwkoop, Germon Peeters en Imo de Pruijssenaere de la Woestijne als kanshebber. 

De junioren komen om 12.00 uur in actie, waarna om 13.30 uur de junior-vrouwen en nieuweling-meisjes van start gaan met onder meer Gaby Gieskens, Ingrit Verhoeff en Rosalie van der Wolf, Daniek Hengeveld en Mickey Nijkamp aan de start. 

De wielerdag wordt om 14.30 afgesloten met de wedstrijd voor elite/beloften. Bekende namen in deze koers zijn onder meer Hans Dekkers, Koos-Jeroen Kers, Robert Berk, Jos Koop, Raymond Kreder en Jordi van Loon.