Vol programma bij Draai van de Kaai

5 augustus 2018

De Draai van de Kaai in Roosendaal staat op maandag 6 augustus opnieuw garant voor een dag met wielersport van de bovenste plank. In de ochtend bijten de amateurs en junioren (11.00 uur) het spits af, gevolgd door de nieuwelingen (12.50 uur). De dames gaan om 15.40 uur van start. 

Ook de fixed gear renners komen in actie op de kade met om 14.20 uur de wedstrijd voor vrouwen en om 17.35 uur de koers voor mannen. Dit belooft wederom een kleurrijk internationaal peloton van renners en rensters op fietsen met één vaste versnelling en zonder remmen. Eigenlijk een fiets die in de discipline van het baanwielrennen gebruikt wordt. Deze spectaculaire discipline staat voor 45 minuten non-stop koers op topniveau! 

Tijdens het avondprogramma om 19.15 uur gaan de mannen professionals de strijd aan in een wedstrijd over 120 km op een grotere ronde van ruim 4 km. Hierin zullen ongeveer 15 World Tour en (Pro)-continentale ploegen aan de start verschijnen in een indrukwekkend peloton van rond de 100 renners.  

Kijk voor meer informatie op www.dedraai.nl