Veel deelnemers in Ronde van Huijbergen

Meer dan 100 elite/beloften renners, ruim 80 junioren en 80 nieuwelingen hebben zich ingeschreven voor de Ronde van Huijbergen, die op zondag 25 maart wordt verreden. 

 

De wielerdag start om 10.00 uur met jeugdwedstrijden voor de categorieën 5, 6 en 7. Daarna is het om 12.30 uur de beurt aan de nieuwelingen. Bekende namen op de deelnemerslijst in deze categorie zijn onder andere Salvador Alvarado, Joppe de Heij, Roan Konings, Marijn Maas, Jaap Roelen, Mathijs de Kok, Moreno Tak en Wouter van de Weerdhof. 

Het startschot bij de junioren klinkt om 13.45 uur. In de categorie behoren onder andere Owen Geleijn, Enzo Leijnse, Martijn Räkers, Ward de Schepper, Dennis Willems, Roy Dirven en Rick Burgmans tot de kanshebbers. 

Slotstuk van deze lange wielerdag is om 15.30 uur de koers voor elite/beloften, met een groot aantal sterke coureurs aan het vertrek. Met Robert Berk, Robin Blummel, Twan Brusselman, Abe Celi, David Dekker, Jarno Gmelich Meijling, Timo de Jong, Tim Kerkhof, Koos Jeroen Kers, Etienne Lenting, Jordi van Loon, Folkert Oostra, Daan van Sintmaartensdijk, Jordi Talen, Tom Vermeer, Robbie van Bakel, Maarten van Trijp en Jesper Rasch op de deelnemerslijst kan het niet anders dan dat de toeschouwers een mooie wedstrijd voorgeschoteld gaan krijgen. (Foto: Peter van Rooij)