Mooie wielerdag op komst in Oud-Vossemeer

13 maart 2018

De 70e Ronde van Oud-Vossemeer kent op zaterdag 17 maart een vol programma. De wielerdag begint al om 9.45 uur met de wedstrijd voor amateurs/sportklasse. Bekende namen op de deelnemerslijst zijn onder meer Stefan Laureijssen, Marco Kuijvenhoven en André Grootveld. 

 

 

Vervolgens is het om 11.15 uur de beurt aan de jeugdrenners. Om 12.15 uur gaan de elite/beloften van start, met onder andere Tom Vermeer, Robert Berk, Bart Dielissen, Koenvan de Klundert, Pim van de Klundert, Michael Vingerling en Ronan van Zandbeek. Verder komt ook een aantal Deense, Noorse en Japanse renners aan de start. 

De junioren gaan om 14.30 uur van start. Hier staan onder meer Nathan Rijsdijk, Martjin Räkers, Enzo Leijnse, Mauro Spapen, Hidde van Veenendaal, Niels van Eekeren en Jeroen Haest aan de start.  

Als laatste komen om 16.00 uur de elite/beloften vrouwen aan de start, met onder andere Arianna Pruisscher, Minke Bakker, Femke Geeris, Kaat Hannes, Céline van Houtum, Melanie Klement, Kirsten Peetoom en Mylene de Zoete.